ZAPLJENA NA LUČKOM

VIDEO: POLICIJSKA KUJICA MAŠA U AUTU OTKRILA ČETIRI KILOGRAMA MARIHUANE Lajala je na zadnja vrata Mazde, dvojici muškaraca kaznene prijave

 
Maša i njezin plijen
 PUZ

Policija je u Lučkom u automobilu Mazda zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 43-godišnjak, a 38-godišnjak je bio suvozač, pronašla više od četiri kilograma marihuane, uz pomoć policijskog psa Maše, a dvojica muškaraca su uz kaznene prijave, predani pritvorskom nazdorniku, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Policija je zaustavila osobni automobil Mazda 626 zagrebačkih registracija u subotu oko 2,20 sati u Lučkom u Puškarićevoj ulici. Zbog sumnje da je u vozilu sakrivena droga, službeni policijski pas Maša obavila je unutarnji i vanjski pregled vozila, te je pozitivno odreagirala na prisutnost droge kod zadnjih vrata auta.

Tijekom dana, temeljem naloga, pregledano je osobno vozilo, pri čemu je pronađeno ukupno 4358 grama marihuane pakirane u 16 paketa, a koji su bili sakriveni u oplati lijevih i desnih vrata Mazde.

Kriminalističku istragu protiv 43-godišnjeg vozača Mazde i 38-godišnjeg suvozača proveli su službenici PU zagrebačke u suradnji s policijskim službenicima Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice. Po dovršetku su protiv dvojice osumnjičenika podnijeli kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu zbog proizvodnje i prometa drogama.

Osumnjičeni 45-godišnjak i 38-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, naveli su iz PU zagrebačke.

PUZ

PUZ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:29