VOZAČICA IH NIJE VIDJELA

VIDEO: STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA KOD BJELOVARA Auto pokosio dvije djevojčice, hitno su prevezene u bolnicu, imaju ozljede opasne po život

 
 Superportal

U centru Štefanja, naselja u blizini Bjelovara, dogodila se prometna nesreća u kojoj su stradale dvije 13-godišnje djevojčice u naletu automobila, javlja Superportal.hr.

Curice, koje su, kako se neslužbeno doznaje, išle u školu ili se iz nje vraćale, prevezene su vozilima hitne medicinske službe iz Bjelovara i Čazme u Opću bolnicu Bjelovar.

Kako javlja Dnevnik.hr, djevojčice su u vrlo teškom stanju, s ozljedama opasnim po život, primljene u bolnicu.

Prema prvim informacijama, radi se o povredama glave i gornjeg dijela tijela, a nakon što budu obrađenje u bjelovarskoj bolnici, vjerojatno će biti transportirane u Zagreb.

Prema informacijama nekih od svjedoka, djevojčice su izašle iz autobusa koji je stajao na stanici i krenule na pješački gdje je na njih naletjela vozačica osobnog automobila koja ih navodno nije vidjela na vrijeme zbog autobusa.

Ravnateljica škole Zlata Haloš izjavila je za Dnevnik.hr da je dežurni učitelj bio na autobusnoj stanici kod škole.

- Znam da su djevojčice ozlijeđene i da su bile pri svijesti nakon nesreće, a koja je težina ozljeda, o tome ne mogu govoriti, kazala je ravnateljica.

HAK javlja da je zbog prometne nesreće od 12:59 prekinut promet na državnoj cesti DC43 u mjestu Štefanje.

Fotografije su preuzete sa Superportala

Superportal

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:10