PODRŠKA

VIDEO: TORCIDA ODALA POČAST JEDNOM OD UBIJENIH U SPLITSKOM MASAKRU 'Ni krivog ni dužnog ubili te brate. Našao si se u krivo vrijeme na krivome mjestu'

 
 Facebook Torcida Split 1950.

Ispred kluba navijača Torcida u nedjelju navečer grupa od 30-ak, pretpostavljamo, pripadnika ove navijačke skupine podigla je transparent s porukom posvećenoj Marinu Ožiću Paiću, jednom od ubijenih u krvavom pohodu pomorca Filipa Zavadlava.

- Ni krivog ni dužnog ubili te brate, prokleti oni koji ti mrtvo ime blate! Marin Ožić Paić 1995. - 2020. - stoji na transparentu kojeg pridržava tridesetak mladića.

Podsjetimo, Marin Ožić Paić zvani Pajser ubijen je u Radmilovićevoj ulici, a od trojice likvidiranih mladića samo je on imao prijavu zbog dilanja. Prije nekoliko mjeseci u stanu mu je pronađeno oko 200 grama heroina, što je količina koja sugerira kako se radi o dileru početniku, piše Slobodna Dalmacija.

Preko svoje službene stranice naknadno su se oglasili iz Torcide:

- U subotu, 11. siječnja 2020. godine, dogodio se jedan od najcrnijih dana koji se u Splitu pamte. Tijekom kaosa koji je vladao na splitskim ulicama nastradao je naš prijatelj i brat s tribine Marin Ožić Paić. Njegova najveća nesreća je ta što se našao u krivo vrijeme na krivome mjestu. Usmrtio ga je metak koji nije bio namjenjen njemu i nevin mladi život je izgubljen. Počivaj u miru Božjem. Nikada te nećemo zaboraviti - stoji u objavi Torcide.

Ispred svojih prostorija u Splitu sinoć su organizirali i bakljadu u čast Marina Ožića Paića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 00:36