BICIKLOM U PLJAČKU

VIDEO: UKRAO NAKIT I RAZBIJAO IZLOGE Policija pronašla manijaka koji je sjekirom pokušao provaliti u zlatarnu usred Zagreba

 
 Screenshot / Facebook

Policija identificirala muškarca koji je prije nekoliko mjeseci sjekirom pokušao provaliti u zlatarnu u Vlaškoj ulici. Muškarac je snimljen na nadzorne kamere zlatarne kako bezuspješno sjekirom udara po neprobojnom staklu zlatarne dok ljudi prolaze ulicom.

Kako neslužbeno doznajemo radi se o M.H.-u (39). Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio tri kaznena djela teške krađe, od kojih su dvije u pokušaju.

Sumnja se da je 19. studenog 2018. godine oko 4.50 sati došao do zlatarne u Ulici Dubrava i sjekirom razbio izlog te otuđio zlatni nakit, pričinivši štetu od oko 137.000 kuna. Također, sumnja se da je pokušao provaliti u još dvije zlatarne i to 12. kolovoza 2018. godine oko 23.50 sati u Ulici Dubrava te 20. studenog oko 19.10 sati u Vlaškoj ulici do kojih se dovezao biciklom, gdje je sjekirom pokušao razbiti izlog, ali nije uspio.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:50