'KASKADERKA'

VIDEO: ZADARSKA VOZAČICA NAKON BIZARNE PROMETNE NESREĆE 'Još se tresem. Inače vozim kao baba, a jutros sam mislila da je gotovo i da letim u more!'

 Screenshot YouTube HRT Radio Zadar

"Još se tresem", rekla je 40-godišnja Zadranka I.Š. nakon prometnog incidenta na Trpimirovoj obali u Zadru zbog kojeg je ubrzo prozvana 'kaskaderkom'. Umjesto na poslu gdje je to jutro krenula svojom Nissan Microm, našla se se, a da ni sama ne zna kako, na drvenom muliću iznad mora dok je stražnji dio automobila ostao visjeti u zraku.

Kako je ispričala, to je jutro na zavoju u uvali Dražanica iznenada izgubila kontrolu nad automobilom, te je u pokušaju da ispravi volan proklizala, a od težih posljedica spasio ju je drveni mulić za koji se automobil zakačio, piše Zadarski.hr.

"Inače vozim kao baba i na cesti sam redovno ona koja stvara kolone. Jutros je bila velika vlaga i stvorila se poledica. U jednom sam trenutku izgubila kontrolu nad automobilom i počelo me okretati. Vrtilo me i taman kada sam pomislila da je gotovo i da ću završiti u moru shvatila sam da se to nije dogodilo", ispričala je 40-godišnja vozačica koja je nakon brze intrevencije zadarskih vatrogasaca uspjela neozlijeđena izaći iz automobila.

Nakon incidenta morala je platiti 750 kuna kazne jer brzinu kretanja automobila nije prilagodila stanju kolnika. Na tom dijelu ceste dozvoljena brzina je 30 kilometara na sat.

Iz grada Zadra najavili su intervencije kako bi bolje osigurali promet na tom dijelu ceste, koji je u Zadru već godinama problematičan za vozače. Dosad je bilo niz sličnih nesreća.

"Led po cesti, samo Pastor Maldonado ode more izvući ovaj zavoj...", samo je jedan od niza komentara Zadrana na nesreću koja je postala "hit"na društvenim mrežama.

Građani tog dijela Zadra već godinama traže postavljanje ležećih policajaca na tom dijelu ceste, ali do sad bez uspjeha, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:14