BRANIO SE BRUHOM

'VIDJELA SAM GA I OSJETILA, BIO JE U EREKCIJI!' Maser iz ZG salona kažnjen zbog bluda nad mladom klijenticom koji je počinio dok je ležala u gaćicama

Medicinski maser Victor A. (68) iz Sudana na ponovljenom je suđenju na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog bludničenja nad mladom klijenticom njegova salona za masažu opet nepravomoćno osuđen na četiri mjeseca zatvora s četverogodišnjim rokom kušnje.

Ujedno mora nadoknaditi i više od 5000 kuna sudskih troškova, a dugački rok kušnje dosuđen mu je jer i dalje radi isti posao u istom salonu koji mu je jedini izvor prihoda.

Svoje viđenje problema masera s navodnom impotencijom iza zatvorenih vrata za javnost sucu je objasnio i urolog. Stoga ostaje nepoznanica je li pojas za herniju, koji nosi maser zbog problema s bruhom, mogao imati utjecaja na dojam prema kojemu je klijentica možda mogla zamijeniti Victorov pojas sa spolovilom u erekciji.

Podsjetimo, viši sud ukinuo je prvostupanjsku presudu prema kojoj je za bludničenje u salonu u novozagrebačkom naselju Utrina nepravomoćno osuđen na uvjetna četiri mjeseca zatvora. Žrtva ga je optužila da je u rujnu 2014., dok je ležala u gaćicama na stolu za masažu, vidjela i osjetila njegov spolni organ u erekciji. Maser je od početka odlučno negirao krivnju, pritom tvrdeći da erekciju ne može postići, da klijenticu zbog svoje visine te širine i visine stola za masažu nije mogao dodirnuti organom, ali i da ima bruh zbog čega nosi pojas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:31