PROSTITUCIJA U RIJECI

VJEROUČITELJ PODVODIO ŽENU U 'USPJEŠNOM BRAKU' Sve se otkrilo kada ih je odao pohotni klijent

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.05.2013. u 09:12

Vjeroučitelj je osam mjeseci podvodio jednu uglednu Riječanku željnu dodatne zarade, koja je svoje usluge naplaćivala od 500 do 750 kuna, a on je uzimao manji postotak

RIJEKA - Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU primorsko-goranske u jednom dijelu istrage dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom iz Rijeke. Opravdano se sumnja da je punih osam mjeseci organizirao pružanje seksualnih usluga ženske osobe na području Primorsko-goranske županije, javlja Novi list.

SKANDAL U RIJECI Riječki makro predavao je u crkvenim gimnazijama: Podvodio je udanu ženu i savjetovao bračne parove!

No, marginalna policijska vijest o još jednoj završenoj kriminalističkoj obradi dobila je na zanimljivosti onog trenutka kada je Novi list iz više neformalnih izvora doznao da se u muškarcu podvodaču krije i osoba koja je vjeroučitelj, radi u jednoj riječkoj školskoj ustanovi, mlade ljude poučava moralu, etici, duhovnim vrijednostima!

Intimna priča u kojoj su svi zarađivali, naprasno je prekinuta nakon anonimne prijave o ucjenjivanju žene koja je redovno nudila seksualne usluge.

Tada je i isplivala osnovna priča, da je vjeroučitelj duže vrijeme podvodio spomenutu žensku osobu koja je inače u uspješnom braku, ali je za vrijeme posla uvijek nalazila vremena za dodatnu zaradu prostituiranjem, piše Novi list.

Izdvajamo