KRIM ISTRAGA

VODITELJICA ZADARSKOG NOĆNOG KLUBA PODVODILA KLUPSKU PLESAČICU Mlada svodnica svojoj je radnici dogovorila seks na luksuznoj jahti za 8000 kuna

    AUTOR:
    • Zadarski.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.09.2019. u 18:41

, Image: 112893046, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

 

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjom hrvatskom državljankom koju se osnovano sumnjiči da je počinila kazneno djelo prosttitucije, priopćeno je u petak nešto poslije 16 sati iz zadarske policije.

Sumnjiči se da je s ciljem ostvarivanja protupravne imovinske koristi, u večernjim satima 25. rujna organizirala i dogovorila pružanje seksualnih usluga na plovilu klijenata na zadarskom području, za novčani iznos od 8.000 kuna, podvodeći 30-godišnju hrvatsku državljanku.

Naime, ista je kao voditeljica noćnog kluba u Zadru s gostima kluba ugovorila pružanje seksualnih usluga podvodeći zaposlenicu kluba koja je bila zaposlena kao plesačica.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga noćnog kluba te stambenog prostora kojega koriste. Tom prilikom zatečen je 29-godišnji hrvatski državljanin kod kojeg je u kući u kojoj je stanovao zajedno sa ženskim osobama pronađen pištolj kalibra 7,62 milimetra s streljivom te manja količina hašiša.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, ženska osoba u dobi od 22 godine sinoć je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Prostitucija privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je protiv 30-godišnjakinje podnesen optužni prijedlog zbog Odavanja prostituciji, a protiv 29-godišnjaka podnesen je optužni prijedlozi zbog neovlaštenog posjedovanja droge i oružja.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo