KRIM ISTRAGA

VODITELJICA ZADARSKOG NOĆNOG KLUBA PODVODILA KLUPSKU PLESAČICU Mlada svodnica svojoj je radnici dogovorila seks na luksuznoj jahti za 8000 kuna

 
 Profimedia, Alamy

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjom hrvatskom državljankom koju se osnovano sumnjiči da je počinila kazneno djelo prosttitucije, priopćeno je u petak nešto poslije 16 sati iz zadarske policije.

Sumnjiči se da je s ciljem ostvarivanja protupravne imovinske koristi, u večernjim satima 25. rujna organizirala i dogovorila pružanje seksualnih usluga na plovilu klijenata na zadarskom području, za novčani iznos od 8.000 kuna, podvodeći 30-godišnju hrvatsku državljanku.

Naime, ista je kao voditeljica noćnog kluba u Zadru s gostima kluba ugovorila pružanje seksualnih usluga podvodeći zaposlenicu kluba koja je bila zaposlena kao plesačica.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga noćnog kluba te stambenog prostora kojega koriste. Tom prilikom zatečen je 29-godišnji hrvatski državljanin kod kojeg je u kući u kojoj je stanovao zajedno sa ženskim osobama pronađen pištolj kalibra 7,62 milimetra s streljivom te manja količina hašiša.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, ženska osoba u dobi od 22 godine sinoć je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Prostitucija privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je protiv 30-godišnjakinje podnesen optužni prijedlog zbog Odavanja prostituciji, a protiv 29-godišnjaka podnesen je optužni prijedlozi zbog neovlaštenog posjedovanja droge i oružja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:26