PAO DILER

ZAGREBAČKOG PREPRODAVAČA HEROINA ODALE INFORMACIJE S TERENA Policija u njegovom stanu pronašla različite droge, preciznu vagu, novac, mobitele...

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 03.01.2019. u 16:40

PUZ

 

Zahvaljujući informacijama prikupljenima na terenu da se bavi preprodajom heroina zagrebačka policija u srijedu je uhitila 45-godišnjaka i potvrdila sumnju drogom pronađenom u njegovom stanu.

Zagrebački policajci su kroz rad na terenu prikupili informacije da se 45-godišnjak bavi preprodajom heroina, a dan nakon Nove godine uhitili su ga na zagrebačkom području, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija.

U pretrazi njegova stana koja je obavljena temeljem naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici policajci su pronašli 820 grama kratoma, 10,2 grama heroina, 8,7 grama kokaina, 0,6 grama marihuane, 2100 kuna i vagu za precizno mjerenje težine.

PUZ
 

Po nekim tvrdnjama biljka kratom može biti korisna kao lijek za ovisnike o drogama, ali je zabranjena jer je uvrštena na Popis droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga.

PUZ
 

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku. Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, dok će zbog posjedovanja 0,6 grama marihuane biti prijavljen prekršajnom sudu.

PUZ
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo