OBITELJI ZAVIJENE U CRNO

'ZAJEDNO SU OTIŠLI U SMRT. DVA PRIJATELJA, DVA SPORTAŠA. VRIJEME JE STALO KAD SU MI JAVILI DA MI JE SIN MRTAV' Golema tuga nakon pogibije dva mladića

 
 Davor Zunic / Ilustracija / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći, koja se u subotu navečer desila na cesti između Brseča i raskrižja za Brestovu, poginuli su Adnan Č. (23) iz Raše i njegov prijatelj Dario J. (19).

Mladići su, vjerojatno zbog prebrze vožnje, automobilom uletjeli u desni oštri zavoj i izravno udarili u prednji lijevi dio autobusa. Preminuli su na licu mjesta.

- Zajedno su otišli u smrt. Dva prijatelja, dva sportaša... Vrijeme je stalo onog trenutka kad su mi javili da mi je sin poginuo... Još ne znam detalje nesreće. Znam da moga Adnana više nema. Išao je s prijateljem u Rijeku jer je ovaj išao kupiti neku odjeću. Nikad se nisu vratili kući... Moj Adnan trenirao je rukomet, a Dario stolni tenis. Bili su izvrsni mladići - izjavio je shrvani Adnanov otac za 24sata.

I Darijev trener Igor Dobrić u šoku je zbog tragedije. Rekao je kako je Dario bio "miran i radišan mladić koji je pomagao ama baš svima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:41