VELIKA ŠTETA

ZAPALILI MU JEDRILICU NA SUHOM VEZU 'Tu se noću okuplja mladež. Piju, pjevaju, viču, sviraju gitaru, puše'

 Alen Medjic / CROPIX

NOVI VINODOLSKI - U Novom Vinodolskom u protekla tri dana na meti nepoznatih kršitelja zakona našla se jedna jedrilica i jedan gliser. I dok je šteta na zapaljenoj jedrilici preko 40 tisuća eura, zbog ukradenog glisera vlasnik je oštećen za 20-ak tisuća kuna.

Neugodno iznenađenje zapaljene jedrilice na glavnoj novljanskoj rivi dočekalo je žitelja Novog Vinodolskog u srijedu rano ujutro. Je li riječ o nepažnji, nečijoj obijesti ili, pak, osveti u vidu upozorenja, utvrdit će se policijskim očevidom koji je u tijeku. Materijalna šteta procijenjena je na 40 tisuća eura. Vlasnik jedrilice od ljutnje i nemoći k sebi ne može doći.

- Probudila me policija. Nemam riječi za učinjeno. S ovim ostatkom te moje jedrilice nemam više što raditi osim uništiti je do kraja - ogorčeno je prokomentirao vlasnik jedrilice koja je osvanula u plamenu u 4,30 sati.

FOTOGALERIJA: Rano ujutro oko 4.30 u Novom Vinodolskom izgorjela je jedrilica. Šteta se procjenjuje na oko 40 tisuća eura. Za sada uzrok požara je nepoznat i još uvijek nema saznanja o ozlijeđenima.

Mještani pričaju kako se na mjestu gdje je jedrilica, odnosno u neposrednoj blizini na zidu rive, okuplja po noći mladež.

- Piju, pjevaju, viču, sviraju gitaru, puše. Nije za isključiti da je netko odbacio opušak i da je u jedrilici koja je bila na kopnu, bila neka samozapaljiva tekućina. A kad se zapalilo, krivci su pobjegli - pojašnjavaju mještani Novog Vinodolskog ističući kako je prije dva dana stotinjak metara dalje, ispred obiteljske kuće, nestao 6-metarski gliser na prikolici vrijedan oko 20 tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:59