UBIJENA 30-GODIŠNJAKINJA

ZARIO JOJ JE NOŽ U SRCE, A PRIJE SAMO 20 DANA DOBILI SU DIJETE: Iz stana izašla uplakana Biljanina kći s bebom u naručju, a on je mirno čekao policiju

 
 Facebook

Biljana M. (30) ubijena je sinoć nešto poslije 18 sati u stanu u kojem je živjela s nevjenčanim suprugom Sinišom R. (50) u Pančevu, i to samo dvadeset dana nakon što su postali roditelji, piše srpski Kurir.

Siniša je Biljani, nakon kraće svađe prilikom proslave njenog rođendana, zadao ubod nožem u srce od čega je ona ubrzo preminula.

Sve se dogodilo dok su u stanu bile Biljanina maloljetna kći iz prvog braka te novorođena beba.

Nakon ubojstva, Siniša R. je mirno sačekao policiju ispred zgrade nakon čega je uhićen te mu je određen 48-satni pritvor.

Djeca su zbrinuta i nisu ozlijeđena. Bebu su preuzeli radnici Centra za socijalni rad, a starija djevojčica je odvedena kod bake.

Motiv ovog svirepog zločina još nije poznat, ali se sumnja da je u pitanju ljubomora.

Naime, poznanici kažu kako se priča da je Biljana u naletu bijesa kazala Siniši kako dijete koje je nedavno rodila nije njegovo, nakon čega je on vidno pijan dohvatio nož i ubio je u sekundi.

Poznanici kažu da su se Siniša i Biljana često svađali u posljednje vrijeme.

- Biljana je bila lijepa i zgodna žena. Ispričavala nam se ponekad zbog buke. U utorak su slavili njen rođendan. Međutim, nešto kasnije čula se galama. Potom je susjeda vidjela Sinišu kako je istrčao iz stana. Djelovao joj je izgubljeno.

- Nije se bunio, samo je ušao u policijski auto. Ubrzo je iz stana izašla uplakana Biljanina kći s bebom u naručju. Tad smo saznali što se dogodilo. Šokirali smo se - kazao je susjed.

Drugi stanar navodi da su se nevjenčani supružnici vjerojatno svađali zbog novca jer je navodno Siniša bio u dugovima.

- Iako potiče iz bogate obitelji, čuo sam da je podigao velike kredite. Ranije je osuđen za nanošenje teških ozljeda i nosio je sigurnosnu narukvicu, bio je u kućnom zatvoru - kazao je.

Siniša R. je prije veze s Biljanom imao dva braka iz kojih ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:47