BREZOVICA

ZBOG OVIH JE RAZBOJNIKA U AKCIJU MORALA I INTERVENTNA POLICIJA U gluho doba noći upali su na benzinsku, cijeli njihov pohod snimile su nadzorne kamere

 
Snimke s nadzornih kamera
 POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA

Prava akcija odvijala se na Tifonovoj benzinskoj crpki na Brezovičkoj cesti u Brezovici u ponedjeljak oko 3.30 sati gdje su trojicu razbojnika naoružanih palicama, dok su provaljivali, razbijali po unutrašnjosti te marljivo prikupljali plijen, uhitili policajci uz pomoć interventnih kolega.

Trojica noćnih “junaka” D.J. (26), A.S. (38) i Đ.Đ. (38) koji su uhvaćeni s “prstima u pekmezu”, dovedeni su u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

Tijekom istraživanja djelatnici Službe općeg kriminaliteta su rekonstruirali cijeli provalnički pohod koji je, ujedno, zabilježio i videonadzor na benzinskoj.

Prvo su betonskim blokovima razbili staklo na prodajnom prostoru te su kroz nastali otvor ušli unutra gdje su nedugo potom i uhićeni. Po dovršetku obrade uhićena trojka je predana pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava.

Inače, riječ je o muškarcima koji su već od ranije dobro poznati policiji zbog sličnih kaznenih djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:35