POLICIJA ZAVRŠILA ISTRAŽIVANJE

ZBOG TRGOVINE LJUDIMA PRIJAVLJEN BRAČNI PAR KOD KOJEG JE PRONAĐENA BARBARA (13) Njezini roditelji cijelo vrijeme su sumnjali da je bila oteta

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.08.2017. u 17:43

nestali.hr/Hanza media

Policija je zbog trgovine ljudima prijavila bračni par iz okolice Ogulina kod kojeg je pronađena 13-godišnja Barbara Vidović. Kriminalističko istraživanje je završeno.

Podsjetimo, kad su roditelji 13-godišnje djevojčice Barbare Vidović 12. kolovoza prijavili kćerin nestanak nakon što je otišla u nepoznato iz obiteljske kuće u Triblju, policija se digla na noge.

Supružnici Vidović odmah su izrazili sumnju da je njihova Barbara u nepoznato pod okriljem noći odlutala s dečkom starim 16-17 godina, kojeg je upoznala preko Facebooka i koji je iskoristio virtualni svijet da je namami pod svoje. Barbarin otac Anton uvjeren je bio da mu je kćer oteta doslovno ispred kuće. Vidović je još izrazio sumnju da je odvezena na tajnu lokaciju gdje ju se drži pod prisilom, a od dana nestanka kćeri oka nije sklopio od brige.

U srijedu nešto poslije 19 sati stigla je potvrda kako je Barbara pronađena na području Ogulina. Policijska uprava primorsko-goranska tada je potvrdila je da je pronađena na području PU karlovačke te da se utvrđuje je li uistinu bila riječ o otmici ili o dragovoljnom odlasku iz kuće.

ELIPSO

Izdvajamo