OBITELJSKO NASILJE

Zlostavljačica (74) nožem od 40 centimetara bijesna 'izrezbarila' supruga

Danica Vukmir dugogodišnje iživljavanje 'okrunila' je uoči Nove godine kada je u napadu bijesa suprugu nožem zadala više uboda i razderotina po rukama i tijelu
 Marija Mihić/CROPIX

ZABLAĆE - Vukmir Danica,74-godišnja Šibenčanka s prebivalištem u Zablaću, nakon privođenja i 48-satnog zadržavanja u istrazi,dovedena je i zadržana u Istražnom centru Županijskog suda u Šibeniku zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda i nasilničkog ponašanja prema svome pet godina starijem suprugu kojega je u napadu bijesa "izrezbarila" kuhinjskin nožem dugačkim 40 centimetara.

Dugogodišnje verbalno i ino iživljavanje nad svojim suprugom Bogdanom,nekadašnjim milicionerom, nasilna Danica inače osoba sklona alkoholu, "okrunila" je uoči Nove godine kada je u popodnevnim satima najprije verbalno nasrnula na supruga, nakon čega se dohvatila kuhinjskog noža dugog 40 centimetara s kojim mu je zadala više uboda i razderotina po rukama i tijelu.

Nakon policijske intervenecije i smirivanja pobješnjele Danice, sav u krvi teško ozlijeđeni starac hitno je prevezen i zadržan u šibenskoj bolnici te je prema dostupnim saznanjima trenutačno izvan životne opasnosti.

- Doselili su se prije 30 godina i nema dana da mu nije "pila krv" - doznali smo od šokiranih mještana Zablaća, inače mirne turističke destinacije nenavikle na ovakve događaje.

- Bogdan je tih, miran i povučen čovjek s kojim nikada nismo imali problema i teško nam ga je bilo vidjeti krvavog kada ga je odvozila Hitna pomoć. Očito se žestoko branio za život jer su mu najviše bile ozlijeđene ruke - kazao nam je jedan od susjeda i dodao - Zato je ona bila sam vrag i stalno na čašici pelinkovca i predhodnog je dana također bijesnila,galamila i razbijala po kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:05