RAZBOJSTVO U TROGIRU

ŽRTVA NAPADA POZNATE PRAVNICE I NJEZINA BRATA 'Ta me žena namamila, spominjala mi je seks, ja sam je možda dvaput pogladio, a onda su me pretukli'

 
 Ante Čizmić / HANZA MEDIA

Marin Anđelić (71) iz Vinišća, koji je zadobio niz udaraca i ostao bez 20 tisuća kuna, odlučio je progovoriti za novine tek nakon što je pročitao da Marko (24) i Mia (32) Jaman, prijavljeni za razbojništvo nad njim, negiraju ikakvu krivicu za to djelo, piše Slobodna Dalmacija.

- Istina je da sam došao na kavu do njihove bake u stan u Hercegovačkoj ulici u Splitu, a onda je ženska osoba nakon nekog vremena dovela u stan bakinog muža koji je valjda bio kod njih. Nakon što sam poslije toga izišao iz stana, u obližnjem kafiću sam trebao pričekati jednog čovjeka iz Dugopolja, a tamo me je čekala njezina unuka Mia, koja mi je prišla i rekla:

- Ako j... moju baku mogao bi j....i i mene. Nakon toga mi je predložila da odemo popiti piće u jedan drugi kafić. Posluživala nas je istetovirana konobarica i ja sam Miju možda dva puta pogladio po kosi. Nakon što smo silazili iz kafića, prema meni se zatrčao njen brat, koji me je nekoliko puta udario šakom u glavu i ja sam nakon toga pao niz stepenice. Znači pao sam nakon udaraca, a ne zato što sam se spotakao, kako kaže Mia - govori Anđelić, koji nam kaže da žali što odmah ovaj napad nije prijavio policiji nego je kalkulirao, bojeći se za vlastiti život.

- Njena baka mi je kazala da su joj u stan prije godinu dana tri mlada policajaca postavila bube za prisluškivanje i da Mia i njezini znaju sve što se kod nje događa, a mene su valjda napali jer su se bojali da njihova baka nakon djedove smrti meni ne ostavi taj stan. A ja sam nakon razvoda u Svetom Petru kod Zadra bivšoj ženi ostavio šest apartmana i tri tisuće metara kvadratnih zemljišta.

Njihovu baku sam upoznao preko Facebooka i nismo nikakvi ljubavnici, dapače popili smo samo dvije kave od kada smo se upoznali. Uostalom, u kafiću gdje me je zatekla Mia nakon izlaska iz bakinog joj stana došla je i baka, koja joj je svašta izgovorila - napominje Anđelić, navodeći da ga je Mia odvezla na Hitnu pomoć u Trogir nakon što ga je napao njezin brat.

Ante Čizmić / HANZA MEDIA

U Trogiru su mu sanirane ozljede, ali nikoga nije prijavio jer je mislio da će ga ostaviti na miru.

Negira da je nakon toga Miji slao ikakve poruke za njihov dogovor u Marini, nego tvrdi da ju je slučajno vidio u njezinu automobilu, koji je bio parkiran kod Tommyja, nakon što se vraćao sa Škorina koncerta.

- Kada sam je vidio, instinktivno sam ušao u njen automobil. U tom trenutku pojavio se njen brat i još dvojica njegovih prijatelja koji su me izvukli iz automobila i temeljito izudarali nogama i rukama. Uzeli su mi pederušu u kojoj je bilo više od dvadeset tisuća kuna, iskaznice za dopunsko i zdravstveno, a kreditnu karticu nisu dirali. Ostao sam tako ležati i ničeg se više ne sjećam.

Ante Čizmić / HANZA MEDIA

Nakon toga sam sve prijavio policiji, a njenog brata i nju sam odmah prepoznao, ispričavši sve ovo policiji što sada pričam vama. Iza svega toga kao mozak ove operacije stoji Mia, koja je inicijator svega ovoga - kazao nam je Anđelić, koji će uzeti i odvjetnika da ga zastupa iako je, kaže, žrtva u cijeloj ovoj priči.

Ante Čizmić / HANZA MEDIA

Ante Čizmić / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:36