SAMO U NEDJELJNOM

FOTO: BRUTALNO ISKRENA LJEPOTICA 'Uživam biti polugola, to mi je strašno seksi'

Sara Sučić (20), profesionalna plesačica iz zagrebačkih klubova Green Gold i Gallery, otvoreno govori o tome kako je sa 17 godina kod estetskog kirurga povećala grudi i usne

Pred objektivom fotoaparata osjeća se fenomenalno. Pogotovo kad ima jako malo odjeće na sebi.

Uživa biti polugola. To joj je strašno seksi.

Ona je Sara Sučić, jedna od lanjskih finalistica Globusova izbora za najseksi Hrvaticu. To je jedna potpuno zaigrana i brutalno iskrena 20-godišnja djevojka jake osobnosti koja pršti mladenačkom energijom. Donedavno ste je mogli vidjeti kako zabavlja goste plešući u Green Goldu i klubu Gallery, a sada čeka novu gažu u Dubrovniku.

Na sva pitanja odgovarala mi je smireno, kao da je uopće nije briga što će ljudi misliti o njoj. Tako mi je odmah priznala da je sa 17 godina povećala grudi i usne.

- Da, operirana sam i apsolutno podržavam estetsku kirurgiju. Meni je pomoglo. Malo sam pretjerala s usnama. Prvi put sam stavila premalo pa sam ih ponovo išla puniti. Zašto netko ne bi popravio nešto što mu se ne sviđa? Ići ću i na botox kad za to dođe vrijeme. Ako tada uopće bude postojao botox - smije se Sara, koja je rođena 1994. godine u Zagrebu. Dopisno je završila srednju ekonomsku školu.

Nije mirna djevojka

- Bila sam kampanjac. Dosta brzo učim. Naučim sve napamet i onda nakon ispita sve zaboravim. Najdraži predmeti su mi bili povijest i strani jezici. Nekako sam te strane jezike jedino doživljavala ozbiljno jer mi oni u životu trebaju više nego matematika - kaže nam Sara, koja se odmalena nekako uvijek vidjela na pozornici. Maštala je o tome da postane glumica ili pjevačica, no na kraju je postala plesačica.

Kao jako mala krenula je na ritmiku, a već sa sedam godina upisala je latinoameričke plesove. To je trajalo desetak godina. Onda je malo plesala hip-hop. Željela je postati i model.

- Htjela sam probati nešto drugo. Kreneš, probaš i vratiš se tamo gdje si počeo. Tako je meni s plesom. Iako, moram priznati, stvarno bih voljela upisati Akademiju dramskih umjetnosti, ali mislim da kod nas za glumce nema sreće. Eventualno ako se uspiju nekako probiti vani - priča nam vrckava Sara i priznaje kako je oduvijek bila hiperaktivna. Sve je uvijek moralo biti po njezinom. Svijet se vrtio oko nje. Sara nije mirna djevojka. Nikad nije ni bila. Ne druži se s curama i nikad nije imala blisku žensku prijateljicu.

- Cure su zločeste i grozne. Dečki su mi uvijek bili draži. Oduvijek sam se s njima voljela družiti, ali i potući. Često sam se tukla s dečkima dok sam bila mala. Kad sam imala 13 ili 14 godina, pretukla sam svog prvog dečka pred njegovim prijateljima ispred škole. Bacila sam ga u živicu i razbila mu nos. Bilo je i krvi - prepričava nam Sara, koja trenutno nema dečka. Sa zadnjim dečkom se malo opekla pa je sad opreznija.

- Prije sam uvijek voljela da mi dečko bude što luđi, no otkako sam prekinula zadnju vezu, sad tražim dečka koji je marljiv, topao, koji voli izaći. Ne smije biti ljubomoran i mora ima dobar biceps. Mora me podržavati i davati mi slobodu. Kad sam počela plesati, dečko s kojim sam tada bila uopće me nije u tome podržavao. Želio me zatvoriti u kuću jer nije mogao podnijeti da me netko drugi gleda. A ja volim izgledati atraktivno i volim kad me gledaju.

(...)

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:40