'RADUJEM SE NOVIM USPOMENAMA...'

FOTO: MELANIA SE KONAČNO DOSELILA TRUMPU S njom je došao i sin, odmah se pohvalila fotografijom iz Bijele kuće

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2017. u 09:26

Incoming U.S. first lady Melania Trump and son Barron attend the presidential inauguration of President-elect Donald Trump at the U.S. Capitol in Washington, U.S., January 20, 2017. REUTERS/Kevin Lamarque
Kevin Lamarque / REUTERS

Melania je odmah nakon Trumpove pobjede objavila da se neće useliti u Bijelu kuću sve dok njihov 11-godišnji sin Barron ne završi školsku godinu.

Melania Trump se četiri mjeseca od titule prve dame Sjedinjenih Američkih Država (SAD) doselila u Bijelu kuću. U novi dom je ušla u nedjelju sa sinom Barronom, a već u nedjelju navečer se pohvalila fotografijom iz novog doma.

- Radujem se uspomenama koje ćemo stvoriti u našem novom domu - napisala je Melania uz fotografiju novog pogleda kroz prozor.

 

Melania je odmah nakon Trumpove pobjede objavila da se neće useliti u Bijelu kuću sve dok njihov 11-godišnji sin Barron ne završi školsku godinu, kako bi mu prijelaz u novo okruženje bio što lakši. Tako je postala i prva dama u povijesti SAD-a koja je odgodila useljenje u Bijelu kuću.

To se ipak nije svidjelo svim građanima, budući da je njezino osiguranje u Trump Toweru u kojem su ostali živjeti njujoršku policiju dnevno koštalo između 127.000 i 146.000 dolara.

ELIPSO

Izdvajamo