PRELIJEPA VODITELJICA

FOTOSENZACIJA Barbara Radulović: Izuzetno sam elastična. Mogu se izvijati u brojnim pozama

Zgodna 29-godišnjakinja u posljednje se vrijeme pritajila, no još uvijek radi punom parom...

ZAGREB - Osim što je lijepa, pametna i ima nevjerojatno seksi glas, Barbara Radulović je - tvrdoglava.

Nema tog dovoljno šarmantnog pristupa koji bi iz nje izvukao odgovor na, barem nama muškarcima, najzanimljivije pitanje - Je li u vezi?

- Nema teoretske šanse da vam o tome pričam... Nisam nikad, pa neću ni sada - govori kroz smijeh.

Ali, otkrij mi bar nešto - tvrdoglav sam i ja.

- Hajmo reći da sam zadovoljna - posve je neprecizna i tajanstvena. Taman toliko da pomišljam kako je zapravo slobodna, a ovim se trikom služi da bi svima nama dodatno raspalila maštu. Ili, ipak ne?

Lijepa ekonomistica

Lice ove 29-godišnje diplomirane ekonomistice svi pamtimo s malih ekrana. Sudjelovala je na jednom televizijskom showu, a budući da je talentirana, lijepa i komunikativna, nije dugo trebalo čekati da joj producenti pruže priliku; vodila je zabavne emisije na dvije televizije, a onda najednom isčezla.

Pa gdje si se sakrila? - pitam.

- Hej, pa ja sam još uvijek voditeljica, samo nisam tako eksponirana kao prije. Vodim dva do tri puta tjedno glazbenu emisiju na CMC televiziji. No, to mi je honorarni posao. Zaposlena sam u jednoj marketinškoj agenciji, u kojoj radim u televizijskoj produkciji. Spojila sam dvije stvari: diplomirana sam ekonomistica po struci, a imam televizijsko iskustvo, pa u tome izvrsno plivam. Radimo promotivne spotove za jednu banku, a u tom projektu sudjelujem u promidžbi i produkciji, organiziram snimanja, a pojavljujem se i na ekranu. To je moj “full time” posao - kaže.

Znači, spojila je ugodno s korisnim, zaključujem, ali nije valjda da nema ambiciju i dalje se baviti voditeljskim poslom? Bila bi to prava šteta, pomišljam.

Iako joj je posao na prvomu mjestu, Barbara nije zapostavila ni svoje strasti ni tajne ljubavi. Nije zanemarila, kako sama opisuje, ni svoj “tjelesni talent”. Obožava ples, od malih je nogu bila u raznim plesnim skupinama, a svojedobno je i grupu klinaca učila hip-hop.

Samo malo? Ti vladaš i akrobatskim elementima?

- Prilično sam elastična. Počela sam s baletom kao dijete, nastavila sam dugi niz godina plesati jazz dance, a onda prešla na urbane plesove. Sada sam ples zamijenila jogom, koju prakticiram, ne zato da se riješim stresa, već zbog eneregije i opuštanja. Otkrila sam jogu prije godinu dana, a sada je redovito pohađam, dva puta tjedno.

Joga i dugogodišnje bavljenje plesom, samo je jedan od razloga zbog kojeg Barabara dobro izgleda.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU NEDJELJNOG JUTARNJEG

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:10