TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Srećom, maleni se oporavio

Glazbenica proživjela noćnu moru svake majke! Dvogodišnjeg sina jedva spasili nakon infekcije

Britanska pjevačica Natasha Bedingfield odahnula je kada se stanje njezinog sina jedinca stabiliziralo. Nekoliko mjeseci sa suprugom je provela u bolnicama, njihov sin se zbog infekcije mozga morao podvrgnuti raznih operacijama.

Najveća noćna mora svake majke jest ona u kojoj je životno ugroženo njezino dijete. Upravo to dogodilo se proslavljenoj britanskoj pjevačici Natashi Bedingfield kada je njezin sin jedinac završio na nekoliko operacija zbog ozbiljne infekcije mozga. Dječak Solomon, star svega dvije godine, proveo je više od mjesec dana u bolnici zbog operacija, a otpočetka ove godine u obitelji pjevačice i njezinog supruga Matta Robinsona vlada izvanredno stanje. Na život s maskama naviknuli su se bez obzira na koronavirus, zbog teškog zdravstvenog stanja dječaka moraju štititi od svega.

Naše iskustvo drugačije je negoli kod ostalih.

U intervjuu za People, pjevačica je otkrila što se događalo. "U bolnici smo otprije koronavirusa jer je Solo imao moždani apsces te je morao ići na nekoliko operacija. Sada je u potpunosti oporavljen, no proveli smo punih pet tjedana u bolničkoj sobici s maskama, naviknuli smo se na to prije svih ostalih", pričala je Natasha govoreći o epidemiji koronavirusa i teškoj situaciji s kojom se njezina obitelj suočila.

"Imao je infekciju koja je nekako našla put do mozga. Zahvalni smo što je postojala terapija za njegovo stanje", rekla je glazbenica i dodala je presretna što ima luksuz osjećati se nekada i frustrirano zbog njegovih dječjih ispada - specifičnih za dvogodišnjake. Nakon što je mjesecima proživljavala najveći strah za zdravlje svog dječaka, kaže, zahvalna je na svakom danu.

Čitajte i:

Detalji borbe s koronavirusom: 'Simptomi su iznimno neugodni, ne želim ni znati kakvi su oni teški'

Mirna Zidarić otkriva kako se zarazila u Zadru: 'Žao mi je što sam skinula masku'

Nakon dva negativna testa! Ivanišević ipak pozitivan na koronu

Donna Vekić: 'Teško je suditi Novaku jer ako odete u restoran, vidjet ćete čovjeka na čovjeku'

Linker
22. travanj 2024 00:57