STRAVA U ZADRU

'A TKO ŠTITI CURICU?!' I Škoro komentirao slučaj grupnog silovanja koji je zgrozio Hrvatsku: 'Ova država treba temeljitu rekonstrukciju'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.10.2019. u 19:05

Sinj, 040819.
Atmosfera uoci 304. Sinjskoj alke.
na fotografiji: Miroslav Skoro.
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX

Miroslav Škoro

 

O zadarskom slučaju grupnog silovanja 15-godišnjakinje zbog kojeg su prijavljena petorica mlađih punoljetnika i dvojica maloljetnika oglasio se u utorak poslijepodne i predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Komentirao je na Facebooku izjavu ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića i činjenicu da je sudac, koji je osumnjičene mladiće pustio da se brane sa slobode, dobio policijsku zaštitu.

U komentaru pod naslovom 'A tko štiti curicu?!' Škoro poručuje da "ova država treba temeljitu rekonstrukciju".

"Ministar pravosuđa objavio je da je zadarski sudac, koji je osumnjičene za višestruko silovanje maloljetnice pustio da se brane sa slobode, dobio policijsku zaštitu. U normalnoj državi sigurnost suca ni na koji način ne bi bila ugrožena zbog nezadovoljstva javnosti zato što bi osumnjičenici za ovaj teški zločin bili u pritvoru.

Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države i pravosudnog sustava, dobiva ju sudac. Ova država treba temeljitu rekonstrukciju! Vratit ćemo Hrvatsku narodu!", napisao je Škoro na svojoj Facebook stranici.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo