ACI SAIL

ACI predstavio svoj novi projekt koji će obilježiti budućnost jedrenja na Jadranu

 
Jedrilica Club Swan 36
 © Nautor's Swan/Studio Borlengh

Adriatic Croatia International Club (ACI) je u jednom od najuglednijih svjetskih jedriličarskih klubova, Real Nautico de Palma, na Palma de Mallorci predstavio svoj novi projekt ACI Sail, koji će obilježiti budućnost jedrenja na Jadranu i obogatiti ponudu kompletnog hrvatskog nautičkog turizma, priopćeno je.

Riječ je o jedinom svjetskom trening centru za ClubSwan 36, vrhunske jedrilice poznatog finskog proizvođača Nautor Swan. Centar će biti smješten u Splitu, a sam projekt spaja bogatu ACI-jevu tradiciju organiziranja regata, Jadran kao sjajnu jedriličarsku destinaciju i najmodernije jedrilice ClubSwan 36 u novo, jedinstveno iskustvo jedrenja u Hrvatskoj.

© Nautor's Swan/Studio Borlenghi
Jedrilica ClubSwan

„Regata The Nations Trophy je nakon sajma u Genovi još jedna sjajna prilika za prezentaciju našeg inovativnog projekta ACI Sail. Nautor Swan kao globalni brend i ACI kao istaknuti mediteranski brend ponudit će jedinstveno iskustvo jedrenja na Jadranu i prvi ACI Sail ClubSwan 36 trening centar na svijetu. Ovaj projekt na najbolji mogući način promovira ACI kao kompaniju koja teži inovativnosti, stvaranju novih vrijednosti, obogaćivanju ne samo naše, nego kompletne turističke ponude i naravno jedrenja i nautike kao našeg usmjerenja“, poručio je uzvanicima u Palmi predsjednik Uprave ACI-ja d.d. Kristijan Pavić, koji je u pravom jedriličarskom duhu prigodno darovao majicu ACI Saila potpredsjedniku Nautor Swana i slavnom talijanskom jedriličaru Enricu Chieffiju kao simboličan dar za početak velikog partnerstva.

Posada Go Racinga u kojoj su jedrili Kristijan Pavić i Ivan Kljaković Gašpić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:07