HVALA SVIM ČITATELJIMA!

AKCIJA ZA POMOĆ Čitatelji Jutarnjeg, Slobodne i Sportskih donirali 282 tisuće kuna

Srbija, Obrenovac, 170514.U tijeku je evakuacija stanovnistva iz poplavljenog Obrenovca. Dosada je evakuirano vise od tisucu ljudi.Foto: Maja Zlatevska / CROPIX
 Maja Zlatevska / CROPIX

Čitatelji Jutarnjeg lista, Slobodne Dalmacije i Sportskih novosti donirali su 282.290 kuna za pomoć poplavljenim dijelovima Hrvatske, objavljeno je danas.

Rezultat je to prošlotjedne akcije tijekom koje je jedna kuna od svakog prodanog primjerka išla za unesrećene u Slavoniji.

Akcijom “1 kuna od prodanog primjerka za Slavoniju” čitateljima je omogućeno da kroz dva dana pomognu stanovnicima poplavljenih područja te daju svoj doprinos u obnovi dijelova Slavonije koje su prošlog tjedna pogodile dosad nezabilježene poplave.

- Nadamo se da će prikupljeni iznos biti barem dijelom od pomoći stanovnicima naselja koja su najteže pogođena ovom katastrofom - objavio je Europapress Holding, izdavač Jutarnjeg lista, Slobodne Dalmacije i Sportskih novosti.

Navedeni iznos bit će uplaćen na račun Hrvatskog Crvenog križa za žrtve poplava u Slavoniji, a najavljena je i potpora akciji “Hrvatska pomaže”. Uz čitateljske donacije, Jutarnji list besplatno se dijeli u centrima za prihvat evakuiranih građana kako bi unesrećeni mogli doći do vijesti i informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:04