NOVA POZICIJA

ALENKA OSTRIHON NOVA JE GLAVNA UREDNICA GLORIJINIH IZDANJA 'Uvjerena sam da ćemo i dalje biti prvi izbor čitatelja'

Alenka Ostrihon

Nova glavna urednica Glorijinih izdanja je Alenka Ostrihon. Funkciju preuzima od Dubravke Tomeković Aralica, koja je 22 godine uspješno vodila Glorijina izdanja te od Glorije, Glorije GLAM, Glorije IN, Glorije IN Specijala i magazina Delicije stvorila tržišne lidere.

Alenka Ostrihon započela je novinarsku karijeru prije devetnaest godina u Jutarnjem listu te je od 2006. dio užeg uredničkog tima najuspješnijih dnevnih novina. U travnju 2016. s pozicije šefice deska prelazi u Gloriju te postaje zamjenica glavne urednice za sva izdanja.

'Velika mi je čast i zadovoljstvo voditi redakciju najprodavanijeg tjednika u Hrvatskoj, koju čine najbolji novinari, urednici, fotografi i grafički dizajneri. S novom pozicijom dolazi i nova odgovornost, no zahvaljujući Glorijinom timu, koji je savršeni spoj iskustva i mladosti, uvjerena sam da ćemo i dalje biti prvi izbor čitatelja. Ne samo zbog ekskluzivnih vijesti o slavnim osobama, već i zbog inspirativnih životnih priča koje uvijek pobuđuju optimizam. Vjerujem da ćemo za 25. obljetnicu, koju ćemo obilježavati tijekom cijele iduće godine, kroz sve Glorijine medijske platforme dokazati da smo vječno mladi i spremni za još najmanje 25 godina, rekla je nova glavna urednica Alenka Ostrihon.

'Alenkino dugogodišnje iskustvo u stvaranju i uređivanju različitih medijskih platformi dragocjen je doprinos daljnjem razvoju i učvršćivanju liderske pozicije Glorijinih izdanja te jačanju pozitivnog imidža. Dosadašnjoj glavnoj urednici Dubravki Tomeković Aralica iskreno se zahvaljujemo na predanom radu i uspješnom uredničkom vodstvu te postavljenim najvišim standardima, zbog koji je tjednik Gloria već gotovo 25 godina apsolutni lider na tržištu', rekli su Ana Hanžeković, članica Uprave Hanza Medije i Marko Smetiško, predsjednik Uprave Hanza Medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:43