GENERALOVA DONACIJA

ANTE GOTOVINA S 30.000 KUNA POMAŽE MURTERU U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA 'Zajedništvom i disciplinom ćemo zajedno prebroditi ovo vrijeme'

 
 Niksa Stipanicev / CROPIX

Ante Gotovina donirao je Općini Murter Kornati 30.000 kuna kako bi pomogao u borbi protiv koronavirusa.

– Dirljiva poruka podrške uz donaciju od 30.000 kuna pristigla je kao lijepo iznenađenje u našu Općinu od tvrtke Pelagos net farma, generala i poduzetnika Ante Gotovine – priopćili su iz Općine Murter Kornati, a prenosi portal Dalmacija danas.

- Poštovani načelniče Općine Murter Kornati, tvrtka Pelagos net farma u ovom vremenu želi pokazati solidarnost s ljudima. Zajedništvom i disciplinom ćemo zajedno, siguran sam, prebroditi što prije ovo vrijeme i vratiti se normalnom životu - poručio je Gotovina načelniku Općine Toniju Turčinovu.

Pelagos net farmu Ante Gotovina osnovao je 2013. godine s partnerom, najmlađa je domaća kompanija za uzgoj tune, a Gotovinina tunogojilišta nalaze se na tri lokacije od čega se dvije nalaze u šibenskom akvatoriju gdje ima koncesije kod otoka Balabra u blizini Murtera te pored otoka Sita.

Trenutno je na Murteru 25 osoba pozitivno na koronavirus, a jučer je zabilježen i prvi smrtni slučaj, piše Dalmacija danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:50