NESREĆA U ĐAKOVU

AUTOBUS PUN HRVATSKIH VOJNIKA ZABIO SE U KUĆU Vozač se sudario s kamionom zimske službe, izgubio kontrolu, udario u kuću i pokosio još dva automobila

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.01.2019. u 11:05

Karlovac, 060119.
Jutros u 04.30 sati uz cestu na podrucju Vukmanica, nedaleko od Karlovca izgorio je osobni automobil Opel, karlovackih registarskih oznaka. Pozar su ugasili vatrogasci, nakon cega je u vozilu uoceno mrtvo tijelo za sada nepoznate osobe. Na mjestu dogadjaja policija provodi ocevid.
Na fotografiji: Ocevid policije na mjestu dogadjaja.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX

Ilustracija

 

U četvrtak u 7.15 sati došlo je do prometne nezgode u Đakovu u kojoj su se sudarili autobus i kamion zimske službe. Kako javlja MORH, radilo se o vojno linijskom prijevozu na relaciji Vinkovci - Našice.

U autobusu prijevoznika APP u tom trenutku nalazilo se 30 pripadnika Hrvatske vojske.

Na križanju ulice Pavićeva i Mihanovićeva došlo je do udara autobusa u teretno vozilo nakon čega se autobus odbio i udario u dva parkirana osobna automobila te se zaustavio udarivši u kuću.
 
Tom prilikom dvojica pripadnika Hrvatske vojske zadobila su lakše tjelesne ozlijede te su nakon pružene liječničke pomoći u Općoj županijskoj bolnici Našice vraćeni  u svoje postrojbe.

Ostali pripadnici Hrvatske vojske su nakon prometne nezgode u Našice prevezeni drugim autobusom.

Obavljen je očevid na mjestu događaja od strane djelatnika PU osječko-baranjske.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo