POSLJEDICE ZIMSKE OLUJE

AUTOCESTA KROZ GORSKI KOTAR ZBOG NEVREMENA BESPLATNA DO SUBOTE Evo tko sve ima pravo na ovu pogodnost i kako je ostvariti

 Goran Šebelić / CROPIX

Gradonačelnik Delnica Ivica Knežević dogovorio je besplatno korištenje autoceste A6 na potezu od naplatne postaje Vrbovsko dalje prema Rijeci do subote, uključujući i taj dan za sve one koji žive u Gorskom kotaru, a rade u Rijeci i obratno, piše Novi list.

U priopćenju o ovom akcijskom planu istaknuo je: - Znam da će mi mnogi prigovarati što sam si kao gradonačelnik jedne jedinice lokalne samouprave dao za pravo zastupati interese čitavog Gorskog kotara, no situacija je hitna i ne trpi odlaganja. Uostalom taj potez donosi dobro za sve pa se možda i neće nitko žaliti. Oslobađanje od naplate dogovorio sam s ministrom Olegom Butkovićem, a on je dalje pokrenuo akciju prema Upravi Hrvatskih autocesta, istaknuo je Knežević.

Svi koje obuhvaća ovaj akcijski plan mogu javiti svoje registarske oznake automobila (DE, RI-za Vrbovsko ili neka druga oznaka ako su automobili na leasing) SMS-om na gradonačelnikov broj: 098-210-771.

Nakon toga informacija će se proslijediti na naplatne postaje kako bi se verificirani automobili mogli propuštati bez naknade, javlja Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:42