O 'HEJTERSKOJ IZJAVI'

BALAŠEVIĆEVA KĆER ODBRUSILA SVEĆENIKU KOJI JE IZVRIJEĐAO NJEZINA OCA 'Moj ćale nikad nije imao problema sa Hrvatima, Srbima... Samo sa budalama'

 
 HANZA MEDIA

Kćer kantautora Đorđa Balaševića odgovorila je na prozivke koje je njezinom ocu uputio pater Ivan Ike Mandurić. Pater je, podsjetimo, nakon nastupa Balaševića 26. prosinca u zagrebačkoj Areni na svom Facebooku izvrijeđao Balaševića:

- Ljudi se čude kako je notorni bezvezni bezlični i prijetvorni prilivoda Balašević mogao napuniti Arenu. Nema tu čuđenja. Mi smo još uvijek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsjednika. A načelo je isto: 'on je zabavan!'', napisao je to pater Ivan Ike Mandurić, koji je inače javnosti poznat i po tome što je za vrijeme prosvjeda branitelja na Markovu trgu 2015. u crkvi pružio zaklon prosvjednicima.

Balaševićeva kći Jelena Beba Balašević putem Twittera je poručila da njezin otac ima samo probleme s budalama:

"Zovu me za komentar na hejtersku izjavu nekog popa u Hrvatskoj... Moj ćale nikad nije imao problema sa Hrvatima. Ni Bosancima. Ma ni sa Makedoncima. Nije ni sa Srbima. Ili Slovencima... Samo sa budalama."

Time je zapravo 'reciklirala' jedan stariji tvit pa je dodala "da ne želi smišljati novi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:21