MOĆNI PODUZETNIK

BANDIĆ SE ZAHVALIO PRINCU 'Stojimo na raspolaganju za sve što poželite napraviti u Zagrebu'

Zagreb, 070814.Rekreacijski centar Jarun.Saudijski princ Al Waleed bin Talal popodne proveo u voznji bicikla oko Jarunskog jezera.Na fotografiji: princ Al Waleed bin Talal vozi bicikl na Jarunu.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX

ZAGREB - Uoči odlaska iz Zagreba saudijski princ Alwaleed bin Talal bin Abdulaziz al-Saud posjetio je gradonačelnika Milana Bandića kojemu je otkrio da ga je dojmila ljubaznost Zagrepčana, da se lijepo proveo i da mu ovaj posjet neće biti zadnji, izvijestila je Gradska uprava.

Gradonačelnik se princu zahvalio što je posjetio hrvatsku metropolu te vožnjom biciklom, pješačenjem i planinarenjem promicao zdrav način života.

"Stojimo Vam na raspolaganju za sve što poželite napraviti u Zagrebu", rekao je Bandić, dodajući da je saudijski princ svojim dolaskom zaintrigirao i medije i građane.

"Veliko mi je zadovoljstvo biti u Zagrebu. Proveo sam se jako dobro, kao što ste rekli, planinarili smo, vozili se biciklom, hodali i mogu reći da su ljudi doista divni i da me veseli što su nas Zagrepčani tako dobro primili", rekao je saudijski princ. Naglasio je da mu je ovo tek prvi posjet te da je već u planu i idući na kojem će biti prilike konkretnije razgovarati o mogućnostima ulaganja u Zagreb koji ga je oduševio, navodi se u priopćenju.

U znak sjećanja na susret s gradonačelnikom i odmor u Zagrebu, saudijski princ dobio je šestinski kišobran, monografiju "ZAGREB kratka urbana povijest i zlatno desetljeće" te svijećnjak s grbom grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:35