NOVALJA

BBB-ovac ZA DLAKU IZBJEGAO SMRT Vedranu Pongracu (19) metak prošao kroz lice, još se ne zna zbog čega su dvojica Zagrepčana pucala u prijatelja

 CROPIX

Policija intenzivno traga za dvojicom mladića iz Zagreba, Stjepanom Jakovljevićem (25) i Denisom Veljkovićem (20), koje sumnjiči da su u subotu u ranim jutarnjim satima iz vatrenog oružja pokušali ubiti prijatelja Vedrana Pongraca (19).

Nije poznato mnogo okolnosti ovog događaja. Zna se da je trojac ljetovao zajedno, stanovali su u istom apartmanu te je u jednom trenutku izbila svađa, a potom je došlo i do fizičkog obračuna, o čemu svjedoči, kako doznajemo, potpuno ispreturan apartman. Jedan od tražene dvojice tada je odlučio sve okončati vatrenim oružjem te je zapucao prema Vedranu. Iako su prve informacije govorile da je teško ranjen, ipak je riječ samo o prostrijelnoj rani lica koja se karakterizira kao lakša ozlijeda. Hitna služba odvezla ga je na obradu u Opću bolnicu Zadar, gdje su mu, potvrđeno nam je u PU ličko-senjskoj, utvrđene samo lakše tjelesne ozljede.

Sve će okolnosti biti poznate tek nakon što završi kriminalističko istraživanje, odnosno akcija traganja za počiniteljima, koje provodi PU ličko-senjska. U slučaj je uključena i zagrebačka policija, s obzirom na to da su sva trojica s područja grada Zagreba. Ostale se pojedinosti ne znaju, kao ni detalji koji su prethodili ranjavanju.

Navodno su sva trojica aktivni pripadnici navijačke skupine BBB, a vrijeme na moru uglavnom su provodili na tamošnjoj poznatoj plaži Zrće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:14