PREDIZBORNE BORBE

'BERNARDIĆ OPTUŽUJE BELJAKA DA LAŽE JER JE POTONJI RAZOTKRIO TAJNE PREGOVORE!' Iz HDZ-a podrugljivo komentirali navodne trzavice u oporbi

 
Davor Bernardić, Krešo Beljak
 Davor Pongračić / CROPIX

HDZ se na svojoj Facebook stranici osvrnuo na vijest da je Krešo Beljak koaliciju nudio i Mostu, ali i na reakciju šefa SDP-a Davor Bernardić koji je cijelu priču nazvao lažnom. Vladajuća stranka podrugljivim tonom je prokomentirala da se 'Restart koalicija već u prvom tjednu treba restartati'.

'Dugo su trajali. Nakon afere s plagiranjem naziva koalicije, već danas se Bernardićeva družina potrošenih plagijatora počela raspadati.

Bernardić optužuje Beljaka da laže, jer je potonji izgleda razotkrio pregovore između SDP-a i MOST-a, koji su trebali ostati u najstrožoj tajnosti.

Pravi pokazatelj razine neozbiljnosti dvojice “čelnika opozicije”. Zamislimo samo da Bernardić i Beljak vode Hrvatsku u borbi s izazovima s kojima smo suočeni?!

Bernardić je ponovno demonstrirao svu raskoš svog političkog talenta', stoji u Facebook objavi HDZ-a.

Ubrzo je iz SDP-a stigao odgovor, također preko Facebooka i Twittera.

- A tko to danas vodi državu? Zamislite kako je tek građanima kada državu vodi Vlada koja nije provela niti jednu reformu i iz koje je moralo otići 11 ministara zbog sumnje na korupciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:13