ŽESTOKE OPTUŽBE

'Bešćutna županica se odmara, a seljaci zbog suše stavljaju ključ u bravu'

SISAK - I dok jedna županija za drugom proglašavaju elementarnu nepogodu zbog katastrofalne suše, sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel bezbrižno se odmara kao da se ništa ne događa a seljaci „stavljaju ključ u bravu“.

Ističe to potpredsjednica HSS-a Marijana Petir, čija je stranka javno prošlog tjedna pozvala sisačko-moslavačku županicu da proglasi elementrarnu nepogodu zbog suše na području Županije.

Kako županica to još nije učinila, Petir se obratila javnosti. “Žedna i raspucala zemlja, usjevi koji su od žege sprženi, neisplaćeni poticaji od SDP-ove Vlade, svakog odgovornog političara tjeraju na zabrinutost i poduzimanje aktivnosti, ali ne i županicu Marinu Lovrić Merzel koja je u javnosti postala poznata po velikom broju savjetnika i sumnjivom trošenju novca poreznih obveznika.

HSS je već pozvao županicu da proglasi elementarnu nepogodu zbog suše, no ona se oglušila na taj zahtjev pokazujući neviđenu neodgovornost i bešćutnost.

Pogubna politika koju županica Marina Lovrić Merzel provodi prema hrvatskom selu i poljoprivrednicima za svaku je osudu te je još jednom pozivamo da proglasi elementarnu nepogodu zbog katastrofalne suše ili da odstupi sa svoje dužnosti jer očigledno nije shvatila da je politika borba za opće dobro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:05