PRESUDA U PAZINU

BEZUVJETNE ZATVORSKE KAZNE ZA NAPAD METALNOM ŠIPKOM U MEDULINU Pretukli uzgajivača pasa, i dalje tvrde da nisu krivi i da su ga vidjeli tek na sudu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.07.2019. u 15:53

Pazin, 220519.
Pocelo sudjenje Toniju Cetinskom za prometnu nesrecu u kojoj je pregazio pjesaka.Toni je dosao na sud u pratnji svog odvjetnika Gorana Marijanovica.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / CROPIX

Ilustracija

Dvojcu koji je u Medulinu 2012. godine pretukao uzgajivača pasa R.D.-a koji je zadobio teške tjelesne ozljede, izrečene su bezuvjetne zatvorske kazne. Prema nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Pazinu, prvookrivljeni Franjo S. (65) osuđen je na dvije godine zatvora, a drugookrivljeni Mario B. (47) na godinu i pol dana zatvora, javlja Glas Istre.

Obojica osuđenih muškaraca rekli su da nisu krivi za napad koji se dogodio u listopadu 2012. u Medulinu, kada su metalnom šipkom po glavi i tijelu izudarali R.D.-a. On je zbog tih udaraca zadobio teške tjelesne ozljede. Jedan od optuženih, Franjo S., rekao je da napadnutog nikad nije vidio te da se u Medulinu na dan napada uopće nije dugo zadržavao. Drugookrivljeni je njegovu priču potvrdio te dodao da je napadnutog muškarca prvi put vidio na sudu, javlja Glas Istre.

Izdvajamo