HUMANITARNA AKCIJA

BIVŠA MINISTRICA DALIĆ NA AUKCIJU PONUDILA DRES CRISTIANA RONALDA! Poseban predmet već sada je dosegnuo vrtoglavu cifru, novac ide u humanitarne svrhe

 
 CROPIX, facebook

Facebook akcija 'Vratimo Palčiće u Petrovu', pokrenuta prošloga tjedna , uspješno se nastavlja, a do jučer navečer prikupljeno je nevjerojatnih milijun i 200 tisuća kuna.

Podsjetimo, akcija je pokrenuta kako bi se prikupio novac – oko četiri milijuna kuna – za inkubatore, respiratore i monitore za opremanje neonatalnog odjela Petrove bolnice u Zagrebu, teško oštećene u potresu.

Akciju su pokrenuli navijači Dinama okupljeni u udrugu 'Dinamo - to smo mi' i klub roditelja Palčići i zamišljena je tako da članovi Facebook grupe nude na dražbu svoje sportske suvenire, a REDS TVA se uplaćuju na poseban račun Udruge Palčići.

U akciju su se uključila i neka poznata imena, pa je tako bivša ministrica gospodarstva, Martina Dalić, objavila da na dražbu stavlja jedan doista poseban predmet: dres Real Madrida s brojem 7 i imenom Cristiana Ronalda i njegovim vlastitim potpisom, kao i potpisima Luke Modrića i još deset njihovih suigrača: Sergia Ramosa, Tonija Kroosa, Garetha Balea, Karima Benzeme, Isca, Keylora Navasa, Casemira, Nacha Fernandeza, Lucasa Vasqueza i Matea Kovačića.

Facebook

Očekivano, ovaj jedinstveni dres privukao je silnu pažnju, a tko će postati njegov novi ponosni vlasnik, nakon što na računa Palčića uplati najveći iznos, bit će poznato 1. svibnja u podne. Zasada je cifra dosegnula vrtoglavi iznos od 22.000 kuna.

U međuvremenu, akcija se nastavlja. Predmete koji su ponuđeni na aukciji možete pogledati i pokušati kupiti na Facebook stranici akcije i tako pomoći malenim palčićima da se što prije vrate u Petrovu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:33