RANKO OSTOJIĆ

BIVŠI MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA OBJAVIO FOTOGRAFIJU NAKON POTRESA 'Ovo je krevet mog sina. Zaštitite sebe da pomognete i drugima'

 
 Ranko Ostojić / Facebook

Bivši ministar unutarnjih poslova, aktualni zastupnik SDP-a i šef Odbora za nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić, pokazao je u ponedjeljak na svom Facebook profilu da je i sam pogođen potresom koji je devastirao centar Zagreba.

Objavio je tako fotografiju na kojoj se vidi krevet njegova sina zasut žbukom. Srećom, sudeći po objavi, nitko nije ozlijeđen.

- Dragi moji, ni potres ni virus ne bira! Ovo je krevet mog sina. Mnogi drugi su pogođeni, bez obzira tko su i čiji su. Neće virus nestati ni molitvom ni našim objavama. Ono sto vam želim poručiti je - držite se uputa! Nije vrijeme za prigovore, zaštitite sebe da bi pomogli i sebi i drugima! Znam da nije lako, znam da opravdano brinete, znam da je nestalo puno toga što smo kao “normalno” imali. I baš zato, ako želite sa svojom djecom i dragim prijateljima, sa svima sa kojima želite, podijeliti ono što sada niste sigurni hoćete li ikad iskusiti, budite dovoljno odgovorni. Da ne uništimo nadu da je opet moguće sve ono što smo imali - napisao je SDP-ovac.

- Ja vam neću reći “Stay at home”. Samo vas molim da pomognete sebi i onima koji će ostati iza nas, da shvate da ovo nije bezazlena “igra”. Ovo je ona najopasnija! “Neće mene”. To ne znate. Niti možete znati. Neodgovoran potez svakog od nas može pokopati stotine onih koji tek “kreću” u život! Nemojte im uzeti ono sto smo mi imali. Odgovorno, bez improvizacije, sa maskom, rukavicama i svim što treba, dajte im priliku da dožive bar dio onog sto smo mi imali, a nismo znali da može tako brzo nestati - dodao je bivši ministar Ostojić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:45