POHVALE ZA STYLING

'BOLJA OD MELANIJE! IZGLEDA MOĆNO' Kolindu Grabar-Kitarović zasuli komplimentima, a poduzetnica Snježana Mehun odmah se pohvalila: 'Nosi moju haljinu'

 
 Andrea Hanks / Official White House

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu je održala govor pred Općom skupštinom Ujedinjenih naroda, a u New Yorku se susrela i s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom te njegovom suprugom Melanijom. Zajedničku fotografiju odmah je objavila na Twitteru, a korisnici su za Kolindin styling imali samo najljepše komplimente - mnogi su komentirali kako naša predsjednica izgleda bolje i od prve dame SAD-a.

A ubrzo se na Instagramu oglasila i poduzetnica Snježana Mehun, i to kako bi se pohvalila da Grabar-Kitarović nosi upravo njezinu kreaciju.

- Aaaaaa, predsjednica u haljini moga brenda Duchess womens wear na najrelevantnijem mjestu uz najbolju odjevenu ženu svijeta, prvu damu Melaniju Trump, i izgleda savršeno elegantno, profinjeno, moćno! Što da vam kažem, presretna sam! Nakon samo godinu dana što radim na ovom projektu s Antunom Tinom Brišarom, uz podršku poslovnih partnera i mojih prijatelja koji me podržavaju u svakom mom poslovnom pothvatu! Hvala vam, volim vas! - napisala je Mehun na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:03