'POBJEDA MIRA'

BOŽINOVIĆ I MILINA ČESTITALI DAN POBJEDE 'Oluja je simbol snage i vjere hrvatskog naroda u slobodu'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 04.08.2019. u 18:21

Zagreb, 240719.
Ravnateljstvo policije, Ilica 335.
Podpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Davor Bozinovic sudjelovao na radnom sastanku sluzbi za sigurnost cestovnog prometa.
Na fotografiji: Nikola Milina, Davor Bozinovic, Ivan Mercep.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajač / CROPIX

Nikola Milina (lijevo) i Davor Božinović (desno)

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te glavni ravnatelj policije Nikola Milina uputili su u nedjelju čestitku u povodu Dana pobjede svim braniteljima, policijskim službenicima i građanima, istaknuvši kako je "Oluja" simbol snage i vjere hrvatskog naroda u slobodu i dokaz hrvatskog  junaštva koje je dovelo do znamenite i čuvene pobjede te završetka Domovinskog rata.

"Vojno-redarstvena operacija Oluja simbol je snage i vjere hrvatskog naroda u slobodu i dokaz hrvatskog  junaštva koje je dovelo do znamenite i čuvene pobjede te završetka Domovinskog rata", naglašavaju i dodaju kako nas taj dan ispunjava poseban ponos, poštovanje i zahvalnost, ali i sjeta zbog članova policijske obitelji koji danas ne mogu s nama živjeti slobodu i uživati mir u samostalnoj i neovisnoj Hrvatskoj koju su nam prije 24 godine omogućili.

Slavimo "pobjedu mira, pobjedu ljudi dobrih namjera te iskazujemo neizrecivu zahvalnost i poštovanje svima koji su podnijeli žrtvu života i zdravlja za ostvarenu neovisnost", poručuju.

"Ujedinjeni u ponosu i sjećanju na poginule hrvatske branitelje i civile koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske, proslavimo ovaj dan dostojanstveno i s vjerom da  u zajedništvu možemo ostvariti sve ciljeve koje si postavimo", zaključuju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo