ČELNIK MOSTA

BOŽO PETROV O PODRŠCI ŠKORI 'Dosadašnji predsjednici su šutjeli i bili ukras, Škoro će biti gromoglasan. On razumije potrebe građana'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 01.12.2019. u 13:29

Zagreb, 071119.
Nastavak 14. sjednice Hrvatskog sabora raspravom o Prijedlogu drzavnog proracuna Republike Hrvatske.
Na fotografiji: Bozo Petrov.
Snimio: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX

Božo Petrov

Čelnik Mosta Božo Petrov ustvrdio je u nedjelju u Dubrovniku kako su dosadašnji predsjednici iz SDP-a i HDZ-a šutjeli o ključnim temama i bili ukras, a da od kandidata Miroslava Škore očekuje da kao predsjednik bude gromoglasan.

Petrov je dodao i kako prethodni predsjednici nisu nikad iskoristili mogućnost sazivanja izvanredne sjednice hrvatske Vlade i zatražili da se neke teme 'pokrenu s mjesta'.

Na novinarsko pitanje je li loš rejting Mosta u anketama razlog što ta stranka nema svog kandidata, već podupire Škoru, Petrov je odgovorio da je Škoro kvalitetan kandidat, ali i da nisu željeli rasipati glasove.

"Škoro razumije potrebe građana. Gospodarstvenik je, a kao Slavonac razumije i problem iseljavanja i poljoprivrede. Po svemu je kvalitetan kandidat“, ocijenio je Petrov.

Dodao je i kako će se pravi rezultati anketa pokazati za otprilike godinu dana, na dan parlamentarnih izbora.

"Nisam se nikad s tim zamarao, bez obzira jesmo li bili visoko ili nisko rangirani. Rad se na kraju isplati i to ćete na kraju vidjeti“, poručiio je.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo