KANDIDAT ZA POTPREDSJEDNIKA

BRKIĆ 'Mi smo jedna velika politička obitelj unutar koje ima i drugačijih razmišljanja, no svima ispred svega mora biti dobrobit HDZ-a, naroda i RH'

 
Milijan Brkić
 Darko Tomaš / CROPIX

Donedavni kandidat za potpredsjednika Hrvatske demokratske zajednice Milijan Brkić u ponedjeljak je na svom Facebook profilu zahvalio svima koji su mu dali glas na netom održanim unutarstraničkim izborima, na kojima je doživio neuspjeh.

- Ispred svega uvijek teba biti hrabar i boriti se još jače za dobrobit Hrvatske i našeg naroda. Velika hvala svim članicama i članovima HDZ-a koji su jučer izašli na unutarstranačke izbore te vrijednim volonterima, koordinatorima i promatračima koji su bili uključeni u izborni proces. Posebno hvala članicama i članovima za više od 19 tisuća glasova kojima su mi ukazali povjerenje i dali podršku, napisao je Brkić.

Podsjećamo, prema rezultatima objavljenima u 22 sata u nedjelju, Brkić je osvojio oko osam posto glasova.

- U potpunosti poštujući volju članstva upućujem čestitke pobjednicima - novoizabranom vodstvu HDZ-a s vjerom u dostignutu razinu demokracije i svijesti o uključivosti i zajedništvu. Mi smo jedna velika politička obitelj unutar koje ima i drugačijih razmišljanja, no svima nama ispred svega mora biti dobrobit HDZ-a, našeg naroda i Hrvatske! Hvala vam svima od srca", dodao je Brkić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:49