POVRATAK U POLITIKU

Budiša: Stanje u Hrvatskoj traži angažman svakog čovjeka

 Željko Mužević/Cropix

NOVA GRADIŠKA/ADŽAMOVCI – Htio bih dati doprinos snaženju HSLS-a, potporu novom vodstvu u kojem vidim jamstvo da će neke vrijednosti od prije nastaviti, a nedostatke ukloniti. Razlog su i prilike u kojima se nalazimo, koje traže angažman svakog odgovornog čovjeka, jer se Hrvatska nalazi u takvoj situaciji da je takav angažman potreban – rekao je u subotu navečer Dražen Budiša u Adžamovci, gdje se okupilo oko 400 članova HSLS-a s područja pete izborne jedinice.

Vidljivo raspoloženi Budiša, po staroj navici bio je škrt na izjavama i sve ostalo prepustio predsjedniku stranke Darinku Kosoru koji je ponovio kako se od Budiše očekuje potpora i da Budiša, vjerojatno, neće biti jedan od stranačkih kandidata na izborima.

- Dražen Budiša pomagat će nam svojim iskustvom i svojom moralnom osobnošću. Stranka se vraća svojim korijenima, kada su stranku vodili Budiša i Vlado Gotovac – kazao je Kosor.

Predsjednik HSLS-a kazao je i kako ova Vlada nije sposobna provesti vlastiti program gospodarskog oporavka te da očekuje kako će početkom iduće godine u Hrvatskoj biti izbori.

Kosor je istaknuo da je ovo prvi od izbornih skupova HSLS-a, te naveo kako će od subote u svakoj od deset izbornih jedinica raditi ovakve skupove sa svojim članovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:16