KAOS U ZETOVOM AUTOBUSU

Bus krenuo, a kolica s djetetom virila van; OGORČENA MAJKA 'Vozač nam je prvo psovao majku, pa počeo mahati rukama, a onda je moj dragi reagirao...'

 
 Facebook

Novi incident dogodio se u ZET-ovom autobusu u nedjelju na liniji 123 (Črnomerec - Podsusedsko Dolje).

Mlada majka Anamarija i njen nevjenčani suprug Matija krenuli su ulaziti u autobus s djetetom u kolicima, kada je vozač brzinski zatvorio vrata i krenuo, a roditelji nisu uspjeli cijela kolica staviti u autobus, već samo prednji dio kotača.

Autobus je tako vozio desetak metara dok su kolica s djetetom u njima napola virila van autobusa.

- Bilo je strašno. Dijete je plakalo, suprug je u autobusu držao prednji dio kolica, a ja sam izvana držala stražnji dio i trčala usporedo s busom jer bi kolica s mojim djetetom u njima zasigurno pala, u šoku nam je ispričala potresena majka.

Nakon što su jedna putnica i suprug počeli vikati na vozača da zaustavi autobus, on je to napokon napravio. No onda je izašao iz svoje kabine te krenuo prema mladim roditeljima.

- P*** vam materina, da vam p*** materina, počeo je urlati i mahati rukama, a onda je moj dragi reagirao..., govori nam Anamarija.

U fizičkom sukobu koji je uslijedio deblji je kraj izvukao ZET-ovac kojem je otac razbio obje arkade i slomio nos.

- Ubrzo je stigla policija. Na naše pitanje što će poduzeti rekli su kako oni ne mogu ništa jer da dijete nije ozlijeđeno. Pa što je moje 11-mjesečno dijete trebalo stradati da oni nešto poduzmu?, ogorčeno se pita majka koja nam je potvrdila da joj je suprug dobio prekršajnu prijavu.

- Upravo se prije nekih sat vremena vratio s policije. Dobio je 370 kuna kazne, a vozač, naravno, ni prekršajnu prijavu. Oni su zaštićeni kao medvjedi, govori Anamarija i ističe kako će, kad već policija neće, oni podignuti privatnu tužbu protiv ZET-a i vozača.

- Da bi apsurd bio veći, kad je policija bila stigla na uviđaj meni i suprugu su dali dreger da pušemo. Kada smo ih upitali zbog čega i vozač nije dobio dreger, poručili su nam da on nije u stanju puhati jer je u šoku. Nevjerojatno, ogorčeno zaključuje Anamarija koja je odlučila o svemu javno progovoriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:37