KAKO SPASITI KAMPANJU?

Kosor u Omišu: Bit će teško financirati kampanju. Kukuriku koalicija ne smije imati premoć u Saboru!

Zagreb, 271011.Trg Hrvatskih Velikana, sjediste HDZ-a.Press konferencija HDZ-a u vezi Uskokove prijave. Na slici: premijerka Jadranka Kosor.Foto: Goran Mehkek / CROPIX *** Local Caption ***
 Goran Mehkek / CROPIX

Premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor najavila je kako će njena stranka financirati stranačku kampanju bankovnim zajmovima, a predložit će i davanje osobnih mjenica.

- Planirali smo voditi ovu kampanju podizanjem kredita, ali sada mogu reći da je to vrlo teško i komplicirano - izjavila je Kosor, u Omišu nakon susreta s malim brodarima. Nije htjela komentirati blokadu HDZ-ove imovine.

- Moramo poštovati sve propise i sve odluke svih neovisnih tijela - izjavila je premijerka, uvjerena kako je upravo HDZ 'povijesna stranka', koja je najzaslužnija za stvaranje samostalne, demokratske i neovisne Hrvatske.

- Ovo su teška vremena, ali mi imamo snage i odlučnosti te možemo i ove neprilike svladati. Sigurno je da smo nužni HRvatskoj jer bez stabilne i jake Hrvatske demokratske zajednice nema stabilne Hrvatske - izjavila je Kosor, koja nije htjela komentirati nepovoljne ankete.

Naglasila je kako je zadaća HDZ-a usprotiviti se premoći Kukuriku koalicije u Saboru, čime bi ta koalicija 'bez Kontrole mijenjala Ustav, pozvati MMF, smanjiti mirovine, plaće i mirovinska prava'.

- To nećemo dopustiti i zato tražimo konsenzus svih snaga u Hrvatskoj koje smatraju da bi na taj način Hrvatska išla u potpuno pogrešnu smijeru - zaključila je Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:04