MARIJANINA ISPOVIJEST

ČOVJEK KOJI JE IZRADIO LAŽNE SMS-ove ZA MAMIĆA SUPRUGU JE UPOZNAO NA FACEU 'Odmalena sam sanjala o nekom kao što je on, ponosna sam što sam mu žena'

 
Marijana i Franjo Varga
 Marijana Varga, Facebook.

Franjo Varga (36), informatičar uhićen zbog sumnje da je autor fabriciranih SMS poruka koje je u javnost uoči izricanja presude iznio savjetnik Dinama Zdravko Mamić, u osječkom zatvoru štrajka glađu kako bi potaknuo istražitelje na bržu istragu i branio se sa slobode.

Na portalu Udajemse.hr prije četiri je godine izašla priča njegove supruge Marijane, koja mu je tada bila zaručnica. Ispričala je kako su se upoznali na Facebooku krajem 2013. godine, a kako nisu živjeli u istom mjestu, uživo su se upoznali tek mjesecima kasnije, nakon čega su uslijedile zaruke. Par se vjenčao 2015. godine.

Marijana Varga, Facebook.
Marijana i Franjjo Varga, vjenčanje.

Marijana Varga je ispričala da je Franjo vidio jednu njezinu fotografiju na Facebooku, nakon čega joj se javio. Počeli su se dopisivati, a ona kaže da je tada shvatila 'da je on osoba koju vrijedi sačuvati i da je sasvim drugačiji, a opet isti kao ona, njezino drugo ja'. Razgovori na Facebooku postali su sve intimniji. Oboje su iza sebe imali brak i dijete, no Marijana kaže da je tek s Franjom upoznala osjećaj kako je to doista voljeti nekoga.

Dodaje da ih je oboje pogodila Amorova strijela pa ju je Franjo jedne večeri nazvao i rekao da dolati u mjesto u kojem ona živi.

'Pokušala sam ga zbuniti i odbiti, da mi pokaže koliko to uistinu želi jer svaki dijelić mene je onaj tren kada sam rekla da ne dolazi ustvari vrišto da dođe, i bio je odlučan, baš ono što volim i što mi je samo potvrdilo da je netko poseban', ispričala je Marijana i dodala da je prije upoznavanja imala tremu, no čim ga je vidjela, htjela ga je zagrliti, iako joj je zapravo bio neznanac.

Marijana Varga, Facebook.
Marijana i Franjo Varga

'Pričali smo, zezali se, šetali parkom i svatko svojoj kući. Nije dugo prošlo kada se javio porukom. Nakon toga uz svakidašnje pozive i poruke smo odlučili biti skupa i danas ne znam što smo čekali, zašto smo odugovlačili kad smo od prvog dana oboje htjeli biti jedno uz drugo. 14.07.2014. smo se odlučili zaručiti', ispričala je Marijana o svojoj romansi s Franjom i dodala:

'Odmalena sam sanjala, kao i svaka curica, o nekom savršenom, nekom s kim mogu sve podijeliti, nekom uz koga mogu biti jednostavna, sretna, posebna i to se dogodilo meni. Nisam to očekivala, ja sam od onih koji 'mogu sve sami' ali uz njega ništa više ne želim sama, ne želim bez njega i bez te dvije prekrasne curice moje i njegove - ništa. Nadam se da je sretan koliko i ja i uz sve padove i sretne trenutke koje smo prošli i koji su pred nama želim da zna, da mi ostane i da vidi u meni ono što ja vidim u njemu, mirnu luku, dom, obitelj, povjerenje, sreću, sigurnost. Ipak je on moj savršeni s kojim želim zaboraviti na sve i živjeti sretno do kraja života', napisala je Marijana za portal Udajemse.hr nakon zaruka.

Marijana Varga, Facebook.
Marijana i Franjo Varga

'On je čovjek kojega volim i s kojim sam sretna, pa i s tom njegovom manom pušenja koja me nervira ponekad. Uglavnom ja sam danas ponosna na svog muža, ponosna što mu žena i na kraju ponosna na nas', napisala je Marijana nakon vjenčanja koje se održalo na Valentinovo 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:18