PRILIKA ZA POSAO

CROPIX, FOTOAGENCIJA HANZA MEDIJE, TRAŽI FOTOREPORTERA Prijavi se ako želiš raditi kao fotograf u vodećim tiskanim i online medijima u državi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.11.2016. u 11:37

Gunja, 18.05.2014.
Clan posade helikoptera promatra poplavljena podrucja u selu Gunja i okolici. Velike poplave pogodile su istocnu Hrvatsku, posebice dijelove zupanjske i brodske Posavine, sto je rezultiralo evakuacijom mjestana Rajeva Sela, Racinovaca i Gunje.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Finalist u kategoriji reportaza.
Koristenje fotografije dopusteno iskljucivo za potrebe promocije Hrvatske novinske fotografije, uz obavezno navodjenje autora i izvora. Svaka ostala koristenja nisu dopustena i podlijezu sankcioniranju sukladno pozitivnim zakonskim propisima RH.
Goran Mehkek / Hanza Media

CROPIX, foto agencija HANZA MEDIJE traži honorarnog fotoreportera / fotografa u Rijeci za rad u vodećim tiskanim i online medijima u zemlji.

Ako si talentiran, imaš nešto fotografskog iskustva, znaš i voliš raditi različite poslove, od snimanja događaja do studijske fotografije, interijera i gastronomije.

Ako voliš biti na različitim mjestima, sretati najzanimljivije osobe Rijeke i okolice. Ako si timski igrač a snalaziš se i samostalno i imaš osobni, autorski pristup fotografiji javi se na ovaj natječaj, pošalji izbor 20-ak fotografija i životopis na mail adresu: adresu: [email protected].

Natječaj je otvoren do 10.12.2016.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo