TO SE TAKO MOŽE KOD NAS

'DALA SAM PI**E PA SU MI SREDILI' Nevjerojatno priznanje u domaćem radijskom eteru: Slušateljica bez imalo zadrške otkrila kako je došla do penzije

 
 Ilustracija / Profimedia, Alamy

Ovih dana Hrvate na društvenim mrežama ponovno zabavlja jedna stara snimka, nastala u eteru Radio Sljemena još davne 2009. godine.

Naime, voditeljici Ani Lacković Vargi javila se slušateljica, a bezazlen telefonski razgovor, koji se emitirao uživo, brzo je s obične rođendanske čestitke prešao na "škakljivije" teme.

Nakon što se gospođa prisjetila svoje razrednice, kojoj je za 50. rođendan poželjela posvetiti pjesmu omiljene talijanske pjevačice Anne Oxe, voditeljica je slušateljicu upitala radi li i ona u struci, na što je ova odgovorila kako je već 11 godina u mirovini.

- Ozbiljno? Pa kako ste si to zaslužili? - nastavlja razgovor Ana Lacković Varga , a sugovornica "kao iz topa ispaljuje": "Neću biti prosta, ali dala sam pi**e pa su mi sredili".

- Nevjerojatno! Znači to se tako može kod nas! - kaže voditeljica, koja se itekako dobro snašla i nastavila razgovarati o - glazbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 02:18