HRVATSKI IZBORNIK

DALIĆ ORGANIZIRAO DRUŽENJE U SVOM IDILIČNOM SKROVIŠTU Od ministra Marića do Jakova Kitarovića: Pogledajte koga je sve ugostio u vikendici kraj Drave

 
Zdravko Marić, Zlatko Dalić i Jakov Kitarović
 Željko Puhovski / CROPIX

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić proživljava najljepše trenutke u karijeri. S Vatrenima se nedavno vratio iz Rusije kao svjetski viceprvak, a taj uspjeh pretvorio ga je u trenutačno jednog od najtraženijih trenera. Ponude mu navodno pljušte, barata se s višemilijunskim ciframa koje nude bogati azijski klubovi, no tek treba vidjeti što će odlučiti popularni Zlatko.

U međuvremenu, njega i njegove igrače dočekuju na nevjerojatan način po cijeloj Hrvatskoj, a samom Daliću organiziran je doček u Varaždinu.

Kako bi uzvratio na neviđene izljeve ljubavi, poštovanja i zahvalnosti koji se njemu i njegovim igračima iskazuju na svakodnevnoj bazi, izbornik je organizirao je druženje s novinarima i poznatim osobama u svojoj vikendici na Dravi.

Samozatajni Livnjak s varaždinskom adresom sa suprugom Davorkom, njegovom ljubavi iz srednjoškolskih dana s kojom je krajem prošle godine proslavio srebrni pir, tako je u četvrtak poslijepodne organizirao ugodno druženje na koje su stigli 'trener svih trenera' Ćiro Blažević, ministar Zdravko Marić, suprug hrvatske predsjednice Jakov Kitarović, Marijan Kustić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:20