VČERAS NA HRT-u

'DESTINACIJA: HRVATSKA' DOBILA VELIKO POJAČANJE Goran Milić otkrio kako će izgledati njegova rubrika: 'Počinjemo sa problemom nedostatka radne snage'

 
Goran Milić
 Denis Ruvić / CROPIX

Legendarni novinar HRT-a Goran Milić posljednje je pojačanje emisije o turizmu 'Destinacija: Hrvatska' koje se posljednjih tjedana emitira na prvom programu HRT-a.

Milićeva rubrika zamišljena je kao svojevrstan “glas naroda” u sklopu kojeg će novinar razgovarati s radnicima i stručnjacima iz turizma među kojima su menađeri hotela, kuhari, ugostitelji...

- Obrađivat ćemo svakojake teme poput razlike između orade iz uzgoja i one divlje, o fiskalnim računima, a u večerašnjoj epizodi počinjemo s temom nedostatka radne snage u sklopu koje ću, između ostaloga, razgovarati sa stranim radnicima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore - rekao je Milić.

Večerašnja, peta epizoda emisije bit će otvorena izvještajem s dviju konferencija o estetskoj medicini i golfu dok će središnja tema emisije, u sklopu koje će gosti biti sportaši Ivica Kostelić i Gordan Kožulj te Ante Bogdanić, doktorand škole za komunikologiju osječkog Sveučilišta J. J. Strossmayer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:32