PUCNJAVA

DETALJI OKRŠAJA NA SVINGERSKOJ PLAŽI KOD ROVINJA Upucani vlasnik beach bara i državljanin BiH imaju više prostrijelnih rana, obojica u teškom stanju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.08.2018. u 23:59

Rovinj, 230713.
Jutros je na podrucju plaze Punta Kriza kod Rovinja, poznatom okupljalistu swingera, postavljeno pet tabli u krugu od tisucu metara koje upozoravaju na zabranu nedolicnog ponasanja. Na tabli na cetiri jezika pise da je plaza Punta Kriza javna plaza te da je zabranjeno svako ponasanje koje moze povrijediti moralne osjecaje gradjana (egzibicionizam, bludne radnje...).
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX

plaža Punta Križa u Rovinju

Dvije osobe ranjene su u pucnjavi koja se dogodila u beach baru na rovinjskoj plaži Punta križa u petak u 0.50 sati, a nepoznati počinitelji još su u bijegu. Obojica ranjenih muškaraca, 57-godišnji Z. M. iz Zagreba i 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine hitno su prebačeni u pulsku Opću bolnicu na liječenje, piše Glas Istre.

Doznaje se kako su odmah operirani i u teškom su stanju. Navodno imaju više ustrijelnih i prostrijelnih rana. Stariji muškarac ujedno je i vlasnik spomenutog beach bara koji se nalazi na poznatoj svingerskoj plaži. Prema neslužbenim informacijama, ne zna se točno koja je uloga vlasnika lokala i njegova prijatelja u ovom incidentu te jesu li oni uopće bili meta nepoznatih počinitelja ili su se umiješali u neku svađu pa su dobili metak.

Glas Istre na mjestu događaja zatekao je policiju koja je osiguravala automobil BMW poljskih oznaka. Isto vozilo bilo je opasano policijskom trakom, a na njemu nisu viđeni nikakvi tragovi pucanja ili oštećenja, ali očito ima veze sa samim događajem te je moguće da su prave mete, a možda i počinitelji, stranci. Lokal koji u petak nije radio također je bio neoštećen bez tragova nekakve borbe.

I muški par iz Mađarske, koji se zatekao blizu lokala, Glasu Istre potvrdio je kako su čuli više pucnjeva, no nisu znali detalje budući da su obojica bila "pod gasom" i udaljena od bara. I jedan talijanski državljanin potvrdio je kako je bilo pucnjave, ali to ga nije zanimalo jer se, rekao je Glasu Istre, "bavi svojim poslovima, a u Rovinju mu je lijepo".

Treba naglasiti kako je spomenuti dio Punta križa poznat po svingerskoj plaži i u normalnim okolnostima vrlo je teško doći do bilo kakvog sugovornika, stoga ne čudi da u ovim okolnostima nitko ništa ne zna. Glas Istre pokušao je dobiti više informacija o automobilu osiguranom policijskom trakom, no policija o tome ne želi iznositi informacije budući da su "izvidne radnje u tijeku", a policajac koji je bio kod automobila raspoređen je samo da čuva to vozilo.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo