NAJAVILA NOVI NATJEČAJ

DIVJAK JAVNOSTI OBZNANILA TKO JE NA ČELU POVJERENSTVA ZA KURIKULARNU REFORMU 'Ja sam suvoditeljica'

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 14.09.2017. u 13:13

Zagreb, 280717.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
Javno predstavljanje projekta ACROSS. Projekt nastoji ojacati kapacitete strukovnih obrazovnih institucija i organizacija trzista rada kako bi se smanjile praznine izmedju raspolozivih vjestina i potraznje trzista za isporuku inovativnih alata te premostiti takve razlike.
Na fotografiji: ministrica Blazenka Divjak.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongracic / HANZA MEDIA

Blaženka Divjak

ZAGREB - Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u četvrtak da je premijer Andrej Plenković na čelu Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja, a ona je suvoditeljica tog tijela, te je najavila da će biti raspisan novi natječaj za Ekspertnu radnu skupinu.

 

Divjak je novinarima pred Banskim dvorima potvrdila da, s obzirom da će biti raspisan novi natječaj za Ekspertnu radnu skupinu, Jasminka Buljan Culej više neće voditi to tijelo.

 

Ustvrdila je kako nije vidjela pismo dosadašnje voditeljice Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja Dijane Vican, koje je uputila predsjednici Republike, pa nije željela komentirati ništa oko toga.

 

Također je izvijestila da je na upitnik koji je Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo bivšim članovima Stručne skupine iz vremena Borisa Jokića, od 359 članova stiglo 310 pozitivnih odgovora.

ELIPSO

Izdvajamo