ČUDO IZ KOPRIVNICE

Dječak magnet je najjače dijete u Hrvatskoj: Liječi dodirom i bez muke diže vreće cementa

Stavim ruke na bolno mjesto i one se užare. Maknem ih, a bol nestane, opisuje Ivan kako liječi ljude

KOPRIVNICA - Ivan Stoiljković (6) iz Koprivnice na prvi se pogled ni po čemu ne razlikuje od vršnjaka. Zaigrano je, veselo i znatiželjno dijete.

Brzo se umori

Ipak, kad skine majicu, Ivan se pretvori u magnet: na prsima i rukama bez muke može nositi i 25 kilograma metala, što nam je pokazao tijekom posjeta baki i djedu u selu kod Koprivnice. Kao od šale na sebe je stavio dva pladnja, a zatim i dva utega težine deset kilograma. Baka Dragica dodala je žlice, vilice i mobitel. - Nije mi problem na sebi držati metalne predmete, no nakon nekog vremena se umorim - rekao je Ivan.

Baka Dragica ispričala je kako je Ivan ponekad bio na čuvanju kod susjeda Ivana Gašparića kojemu je prije nekoliko godina traktor prignječio nogu. Osjećao je jake bolove, a terapije mu nisu koristile.

Slučajno otkriće

- Jednog je dana došao i rekao kako mu je čudno što ga noga ne boli kad čuva Ivana, ali kad on ode, bol se vrati. Na početku nismo vjerovali, ali poslije smo se u to i sami uvjerili. Kad nas nešto boli, zamolimo Ivana da nam stavi ruke na bolno mjesto i bol u trenu nestane - rekla je baka Dragica.

Nadljudska snaga

Misteriozne sposobnosti liječenja potvrdio je i Ivanov djed Ivo koji je kazao da ga često boli želudac, a u liječenju mu ne pomažu tablete, nego unuk. - Kad nekog boli, stavim ruke na bolno mjesto. U jednom trenutku ruke me počnu peći, kao da su se užarile, i tada ih maknem, a bol nestane - ispričao je mali junak. Djed Ivo dodao je da unuk bez problema nosi vreće cementa od 50 kilograma. Nitko ne može vjerovati odakle mu tolika snaga, čak mu i ne dopuštaju da podiže teret, ali on ne odustaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:56